Kare

Dit is een Kare demo site

Kare Knowledgeware: We humanize Information

Kare is een conversational AI-gebaseerde SaaS applicatie ondersteund in het verbeteren van de digitale beleving van klanten. Het AI-platform van Kare maakt gebruik van natuurlijke taalverwerking en geavanceerde analyses om ongestructureerde gegevens om te zetten in dialogen waarmee uw organisatie direct en relevant op klanten kan reageren.

Gezien de mogelijkheid om de kennis (kennisbanken, pdf’s, sharepoint) van een onderneming te importeren of te synchroniseren en automatisch relevante dialogen te creĆ«ren en te beheren, blijkt het platform van Kare een zegen te zijn voor bedrijven in de huidige wereld van moeilijk te beheren slimme virtuele assistenten.

Wat het platform echt uniek maakt, is het vermogen om te schalen. De oplossing biedt schaalbare, op klantdialoog gebaseerde self service. Een opdrachtgever kan op elke digitale plek beginnen en een slimme, gebruiksklare kennisbank opbouwen vanuit het niets of via het actualiseren van verouderde informatie.

In deze site staat als voorbeeld nu de UWV widget van Kare. Deze kunt u aan de zijkant van deze pagina openen.

Interesse in meer informatie over Kare Knowledgeware? Neem dan contact op via steyn@karehq.com of kijk op www.karehq.com